Bergodi: În proporţie de 90% rămân la Iaşi

Antrenorul italian Crisitano Bergodi a declarat, sâmbătă seară, la sosirea la Aeroportul Internaţional Iaşi, că în proporţie de 90 la sută va prelua conducerea tehnică a formaţiei Poli Iaşi.

14 afișări
Imaginea articolului Bergodi: În proporţie de 90% rămân la Iaşi

Bergodi: În proporţie de 90% rămân la Iaşi

"În proporţie de 90 la sută rămân la Iaşi. Mâine (n.r. - duminică) vom discuta în detaliu. Nu mă sperie situaţia de la Poli Iaşi. Dacă m-aş fi speriat, nu aş mai fi venit până aici. Normal că dacă voi semna cu Poli Iaşi voi face tot posibilul să salvez echipa de la retrogradare. Venirea la Iaşi nu este un pas înapoi pentru mine. Nici FC Naţional nu era o echipă foarte mare. La fiecare echipă este foarte greu. La formaţiile mari se vrea titlul şi Cupa României, la echipele mai mici se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Oricum ar fi, este greu. Eu am venit la Iaşi cu sufletul deschis şi cu pasiune", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul a mai spus că îi ştie pe jucătorii ieşeni. "Normal că îi ştiu pe jucătorii ieşeni. Chiar dacă am plecat din România, am urmărit pe internet meciurile din campionatul României. Îi ştiu pe marea majoritate a jucătorilor de la Poli Iaşi. Pentru a avea rezultate, important este să fie asigurată liniştea financiară. Jucătorii trebuie să fie liniştiţi şi să se gândească doar la fotbal", a explicat el.

Referitor la declaraţia lui Ionuţ Popa, care a spus că Bergodi este un antrenor mai bun decât el, tehnicianul italian a spus: "Am văzut că a vorbit foarte frumos despre mine. Îi mulţumesc lui Ionuţ pentru apreciere. Nu cred că sunt mai valoros decât el. El este un tehnician foarte bun, care a făcut multe lucruri bune aici la Iaşi. Mă ştiu cu Ionuţ, pe care îl apreciez".

La aeroport, antrenorul italian a fost aşteptat de aproximativ 50 de fani ieşeni, care au scandat: "Bergodi, rămâi la Iaşi, salveaz-o pe Poli Iaşi".

Crisitano Bergodi s-a declarat încântat de primirea făcută de suporterii ieşeni. "Chiar nu mă aşteptam la o asemenea primire. Ştiam că suporterii ieşeni sunt foarte clazi. A fost o surpriză pentru mine. Dacă voi semna, sunt sigur că mă voi înţelege cu fanii ieşeni. Sunt convins că ne vor susţine meci de meci, dar va depinde numai de noi să obţinem rezultate pentru a-i mulţumi", a precizat Bergodi.

Citeşte şi:

Boca: Îi vom propune un contract lui Bergodi până în vară

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici