Bergodi: Jucătorii mei au evoluat impecabil

Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat, vineri seară, că jucătorii echipei Poli Iaşi au evoluat impecabil în meciul cu Farul Constanţa, câştigat în deplasare, cu scorul de 3-0, în etapa a XXII-a a Ligii I.

27 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Jucătorii mei au evoluat impecabil

Bergodi: Jucătorii mei au evoluat impecabil (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci foarte important pentru noi, faptul că am câştigat cu 3-0 mă face să fiu foarte fericit. Îi felicit pe jucători, care au evoluat imecabil. Ei au dat totul pe teren, pentru un antrenor asta este cel mai important, când vede că echipa lui joacă cu ambiţie şi determinare. Campionatul nu s-a terminat azi, aşadar partida era foarte importantă. Mai sunt 12 meciuri şi Farul poate reveni. Lupta se va da până la final. Cristi Munteanu a fost lovit în prima repriză, a încercat să continue, dar nu a mai putut. Celelalte două schimbări le-am făcut tot forţat, jucătorii cerându-mi să fie înlocuiţi", a spus Bergodi.

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Vasile Simionaş, a declarat că nu se aştepta ca formaţia pregătită de Cristiano Bergodi să câştige la un asemenea scor. "A fost un meci la discreţia noastră, nu ne aşteptam să câştigăm la un asemenea scor, dar eram siguri că vom face un meci bun. Speram că vom obţine un rezultat bun, un egal sau o victorie. Ne ajută foarte mult această victorie, pentru că Farul are un program greu în continuare şi are o situaţie foarte grea", a afirmat Simionaş.

Echipa Farul Constanţa a pierdut, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 0-3 (0-0), meciul susţinut în compania formaţiei Poli Iaşi, primul al etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici