Bergodi: M-aş întoarce oricând cu plăcere în România

Tehncianul italian Cristiano Bergodi, fără angajament după plecarea de la Rapid, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a aflat că Dinamo şi-ar căuta antrenor şi a precizat că ar veni oricând cu plăcere în România.

1 afișare
Imaginea articolului Bergodi: M-aş întoarce oricând cu plăcere în România

Bergodi: M-aş întoarce oricând cu plăcere în România

Fostul antrenor al formaţiilor FC Naţional, CFR Cluj şi Rapid spune că nu a discutat cu nimeni de la Dinamo despre posibilitatea de a prelua conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii".

"Sincer nu am vorbit cu nimeni de la Dinamo. Am mai vorbit cu oameni din România, care mă întreabă acelaşi lucru şi am citit ceva într-un ziar de aici că Dinamo caută antrenor. Dar cu siguranţă nu am luat legătura cu nimeni de la Dinamo. Din câte ştiu eu, ei au antrenor" a explicat Bergodi.

"Eu vin cu mare plăcere în România, dar nu am primit deocamdată nicio ofertă de la vreo echipă din România. Dacă era ceva adevărat spuneam, dar eu nu vorbesc aiurea. Eu cât am lucrat în România, am făcut-o bine şi m-aş întoarce oricând cu plăcere dacă apare şi o ofertă. Trebuie însă să apară o ofertă serioasă", a adăugat tehnicianul.

În ultima perioadă, presa sportivă a scris că oficialii dinamovişti ar dori să îl numească pe Bergodi antrenor, fiind nemulţimiţi de evoluţia echipei în această perioadă de pregătire. Legat de acest subiect, vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, afirmă că echipa nu are nevoie de o altă conducere tehnică. "Eu cred că unii nu au ce să facă. Ce să mai discutăm. Ca să fie lămurită treaba, noi avem antrenori, iar Cornel Dinu este supervizor" a declarat Turcu pentru MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici