Bergodi: Mă aştept ca fanii ieşeni să mă fluiere la meciul cu FC Argeş

Antrenorul echipei Politehnica Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că se aşteaptă ca suporterii ieşeni să-l fluiere la partida cu FC Argeş, deoarece formaţia lor favorită a pierdut ultimele trei meciuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Am pierdut trei meciuri consecutiv şi e normal ca suporterii noştri să fie supăraţi. Mă aştept ca mâine (n.r. – miercuri), să nu mă aplaude, ci chiar să mă fluiere. Asta e viaţa de antreor. Tot ce vreau eu este ca fanii noştri să vină cât mai mulţi la meci şi să-i susţină pe jucători din primul până în ultimul minut", a afirmat tehnicianul italian.

Berogdi spune că formaţia sa are mare nevoie de o victorie în partida cu FC Argeş, pentru a putea spera în continuare la salvarea de la retrogrdare. "Am ajuns într-o ipostază delicată şi numai noi putem scoate echipa din această situaţie. Până la meciul cu Dinamo, cred că am avut un parcurs bun, dar acea victorie a indus o stare de automulţumire în rândul jucătorilor şi acest fapt a dus la cele trei înfrângeri consecutive. Avem mare nevoie de cele trei puncte din partida cu FC Argeş, dacă vrem să mai sperăm la salvarea de la retrogradare. Nu vreau să fac dinainte calcule, ne gândim doar la meciul de mâine, în care suntem condamnaţi să câştigăm. Le-am spus şi jucătorilor, nu vreau să facem spectacol, vreau doar cele trei puncte. Putem să jucăm foarte prost, numai să luăm cele trei puncte. Eu am încredere în continuare în băieţi că vor evolua cu multă determinare şi vor lua toate cele trei puncte puse în joc. Chiar dacă suntem pe loc retrogradabil, nu sunt resemnat. Ar fi şi culmea. Mai sunt şase etape până la finalul campionatului şi eu sunt convins că ne vom atinge obiectivul propus, salvarea de la retrogradare", a declarat Cristiano Bergodi.

El a mai spus că acesta este cel mai dificil moment din cariera sa de antrenor în România: "Suntem la retrogradare, dar acest lucru nu mă sperie. Este, într-adevăr, cel mai delicat moment din cariera mea de antrenor în România, dar sunt convins că voi reuşi să salvez echipa de la retrogradare. Am mai fost într-o asemenea situaţie în Italia şi atunci am reuşit. Nu văd de ce nu aş putea să o fac din nou".

Meciul Poli Iaşi - FC Argeş va avea loc miercuri, de la ora 15.00, în cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici