Bergodi: Putem obţine un rezultat pozitiv la Braşov

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trecut peste înfrângerea din meciul cu Unirea Urziceni şi vrea cel puţin punct la Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Am trecut peste supărarea cauzată de meciul pierdut cu Unirea Urziceni şi deja ne gândim la meciul cu FC Braşov, de sâmbătă, când vrem să obţinem cel puţin un punct. În ciuda numărului mare de jucători indisponibili sau incerţi, am încredere că băieţii vor reuşi să facă un meci bun şi să obţină un rezultat pozitiv la Braşov. Cât am antrenat eu în România în anii trecuţi, nu s-a jucat în sistemul acesta sâmbătă-miercuri-sâmbătă şi cred că acum multe echipe resimt oboseala. Noi cred că am acumulat bine în iarnă şi mă aştept de la jucătorii mei să arate asta şi pe teren. Suntem în continuare în lupta pentru salvarea de la retrogradare şi cred că suspansul se va păstra până în ultima etapă. Suntem la un punct în spatele Gloriei Bistriţa şi la un punct în faţa echipei Gaz Metan. Deci salvarea de la retrogradare se joacă, însă eu sunt convins că vom reuşi să ne atingem obiectivul propus", a declarat Cristiano Bergodi.

Tehnicianul italian l-a felicitat pe Răzvan Lucescu pentru numirea în funcţia de selecţioner al echipei naţionale, spunând că deşi este tânăr, acesta este un antrenor cu multe calităţi: "Îl felicit pe Răzvan pentru numirea în funcţia de selecţioner al echipei naţionale. Mulţi spun că este un antrenor tânăr şi nu ar trebui să fie selecţioner. Eu cred că Răzvan are multe calităţi şi va demonstra acest lucru la naţională. În meciurile disputate între echipele antrenate de noi, eu l-am bătut când antrenam pe CFR Cluj şi am pierdut când pregăteam Naţionalul. Nu am ambiţia de a-l bate neapărat pe Răzvan. Dacă s-ar putea, eu aş vrea să câştigăm toate meciurile şi deci să-i înving toţi antrenorii din Liga I. E clar că jucătorii braşoveni sunt bucuroşi că antrenorul lor a ajuns la echipa naţională, dar depinde numai de noi să ştim să speculăm această euforie a lor".

Întrebat dacă a fost contactat de cineva de la Rapid, Bergodi a spus că el se gândeşte acum doar la Poli Iaşi: "Nu m-a căutat nimeni de la Rapid, dar dacă într-adevăr sunt interesaţi de mine, mă bucură acest lucru, pentru că înseamnă că am făcut treabă bună acolo. Oricum, acum eu mă gândesc doar la Poli Iaşi, echipă cu care am contract şi cu care vreau să-mi ating obiectivul propus, salvarea de la retrogradare".

Partida FC Braşov-Poli Iaşi, din cadrul etapei a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici