Bergodi: Sper să încep acest nou drum cu o victorie

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să înceapă al doilea său mandat la conducerea tehnică a formaţiei Rapid cu o victorie în meciul cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I.

70 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Sper să încep acest nou drum cu o victorie

Bergodi: Sper să încep acest nou drum cu o victorie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Este un meci foarte important cu Concordia Chiajna, mai ales că mai sunt doar opt etape până la sfârşitul campionatului. Sper să încep acest nou drum cu băieţii cu o victorie. Vom încerca să dăm maximum în acest meci. O respectăm pe Concordia, o formaţie bună, de mijlocul clasamentului, dar vreau să văd echipa mea cu dăruire şi voinţă de a face un rezultat foarte bun. Rapid este o echipă bună, a început bine returul. E important când joci la retrogradare să ai dăruire şi să obţii rezultate. Pentru că rezultatul este important, nu să arătăm un joc spectaculos", a spus el.

Bergodi susţine că jucătorii din lot au un moral puţin scăzut după cele trei înfrângeri consecutive, dar are încredere că aceştia îşi vor reveni repede. "Jucătorii au schimbat antrenorul şi e normal să aibe păreri de rău. În plus, vin după trei înfrângeri la rând şi bineînţeles că au şi moralul puţin scăzut, dar eu am încredere că situaţia se schimbă şi au voinţă să arate altceva pe teren. I-am văzut cu zâmbetul pe buze la antrenament, mi-au plăcut, aşa că eu cred că acordă toată atenţia lucrurilor pe care le-am cerut eu. Rapid este o echipă tehnică şi asta îmi place, se poate face treabă bună cu această echipă", a explicat Cristiano Bergodi.

Pentru partida de luni, tehnicianul italian are doar trei absenţi. "Pancu s-a antrenat normal, ieri nu avea nimic. Acum să vedem ce urmează şi cum se va simţi la următoarele antrenamente. Absenţi sunt doar Nicolae Vasile, Mădălin Martin şi Rui Miguel", a adăugat italianul.

Cristiano Bergodi a menţionat că a avut o întâlnire cu predecesorul său Cristian Pustai. "Am vorbit cu Pustai, am discutat la modul general, despre situaţia echipei, despre ce am găsit eu, despre ce a făcut el. A fost o întâlnire amiabilă. Cristian Pustai este unul dintre cei mai buni antrenori din România, echipele lui jucau mereu bine. A fost o întâlnire plăcută, ne-am întâlnit la masă. Era normal să vorbim pentru că a avut aceşti jucători timp de trei luni", a precizat Bergodi.

Întrebat ce părere are despre faptul că antrenorului Cristian Pustai nu i-a fost încă reziliat contractul cu clubul, Bergodi a răspuns: "Nu este ceva care mă interesează, dar este ceva foarte important pentru un coleg. Nu pot să vorbesc despre ce are sau nu de luat domnul Pustai. Eu mă gândesc acum numai la meciul cu Concordia".

Formaţia Rapid întâlneşte, luni, de la ora 20.30, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna, într-o partidă contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici