Bergodi: Sunt bucuros pentru că suntem pe un drum bun

Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a declarat, joi seară, după meciul cu Motherwell, scor 3-0, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, că este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, apreciind că formaţia stelistă se află pe un "drum bun".

25 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Sunt bucuros pentru că suntem pe un drum bun

Bergodi: Sunt bucuros pentru că suntem pe un drum bun (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am făcut un meci foarte bun, mai ales în prima repriză, când am jucat poate cel mai bun fotbal de când sunt eu aici. 3-0 e un scor bun, dar mai avem un meci de jucat, care trebuie luat în serios. Sunt bucuros pentru că suntem pe un drum bun, am văzut o echipă Steaua cu un joc în viteză, cu mobilitate, ceea ce vreau să implementez aici. M-a deranjat faptul că Goian a ratat penaltiul, dar sunt mulţumit că a jucat foarte bine. Vor urma şi meciuri grele la care trebuie să facem faţă. Mie îmi place că echipa joacă fotbal, nu mi-a fost teamă nici înaintea acestui meci şi nu-mi este nici pentru cel din retur. Scorul de 3-0 nu este prea puţin după cum s-a jucat, chiar dacă am ratat foarte mult", a declarat Bergodi.

Tehnicianul stelist susţine că deşi s-a făcut multă risipă de energie la meciul de joi este încrezător că jucătorii săi vor face o partidă bună, duminică seară, cu Ceahlăul, în Liga I.

"S-a făcut foarte multă risipă de energie, dar sunt încrezător că după două zile vom reuşi să facem un joc bun cu Ceahlăul chiar dacă nu va fi uşor. Am încredere mai ales că vor reveni şi Toja şi Petre Marin", a spus Bergodi, care a menţionat că antrenorul scoţienilor, Jim Gannon, este "un gentleman, cu un fair-play extraordinar".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia scoţiană Motherwell FC, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici