Berlusconi: Kaka va rămâne la AC Milan

Preşedintele clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a pus, luni seară, capăt speculaţiilor referitoare la o posibilă plecare a mijlocaşului Kaka la formaţia Marchester City, anunţând că internaţionalul brazilian va rămâne la clubul lombard.

12 afișări
Imaginea articolului Berlusconi: Kaka va rămâne la AC Milan

Berlusconi: Kaka va rămâne la AC Milan

"Kaka este şi va râmăne la AC Milan. Când l-am auzit pe jucător spunând că ar prefera să rămână şi că se simte privilegiat să poarte tricoul acestui club, care a fost accentuată de apropierea, prieteniea, căldura şi afecţiunea pe care fanii i-au arătat-o în aceste de zile, am spus «Aleluia» şi am căzut unul în braţele celuilalt", a declarat Berlusconi la postul de televiziune 7 Gold.

Berlusconi a precizat că mijlocaşul în vârstă de 26 de ani a decis să rămână la AC Milan, deoarece banii pentru el nu sunt lucrul cel mai important în carieră. "Kaka a refuzat oferta de la Manchester City, pentru a-i mulţumi pe colegii de echipă şi pe fanii lui. El a spus că a făcut această alegere, pentru că banii nu sunt totul în viaţă", a menţionat Berlusconi.

Manchester City a confirmat la rândul său că a pus capăt discuţiilor preliminare cu gruparea AC Milan, după reuniunea de luni avută cu responsabilii grupării italiene. Oficialii clubului din Premier League au precizat că jucătorul nu a fost implicat în aceste discuţii şi că nicio cifră de transfer nu a fost avansată.

Speculaţii despre o plecare a lui Kaka au început să apară după oferta astronomică făcută pentru jucătorul brazilian, estimate între 100 şi 150 milioane de euro, care nu a fost însă confirmată oficial de gruparea Manchester City, club deţinut de familia de guvernământ din Emiratele Arabe Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici