VIDEO  Berlusconi, pus la zid în Italia, după ce le-a promis fotbaliştilor săi un autocar cu prostituate. Cum s-a apărat fostul premier

O ploaie de critici s-a abătut partea politicienilor pentru fraza nefericită a patronului, spusă marţi, la petrecerea de Crăciun.

1468 afișări
Imaginea articolului Berlusconi, pus la zid în Italia, după ce le-a promis fotbaliştilor săi un autocar cu prostituate. Cum s-a apărat fostul premier

„Milan, Juventus... Dacă bateţi una dintre aceste echipe mari, vă aduc un autocar de prostituate în vestiar”, le-a spus patronul de la Monza jucătorilor său, cuvinte care au dezlănţuit furtuna.

A fost suficient pentru a declanşa reacţii ale clasei politice. „Cuvinte nedemne”, a tunat Laura Boldrini, de la Partidul Democrat. „Concepte mizerabile, dar mai presus de toate periculoase”, a comentat Chiara Appendino, de la M5S.

Prin intermediul reţelelor de socializare şi al mass-media tradiţionale, au mai comentat: Carlo Calenda de la Azione („Cât de dezgustător, ce trist”), Stefano Bonaccini de la Pd („Femeile nu sunt un premiu pentru bărbaţi”) şi Alessia Morani de la Partidul Democrat („Ce păcat!”).

Berlusconi le-a replicat tuturor pe Instagram. „Sincer, nu credeam, şi nimeni nu şi-ar fi putut imagina, că o simplă glumă jucăuşă, pe care am adresat-o jucătorilor mei de la Monza, ar putea stârni comentarii atât de răutăcioase.

Poate că este doar lipsa lor absolută de umor îi face atât de trişti şi, de asemenea, atât de răi în a-i ataca pe cei pe care îi consideră inamici. Dar suntem de Crăciun. La mulţi ani şi lor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici