Beşiktaş Istanbul, suspendată pentru un an din toate competiţiile europene

Gruparea turcă Beşiktaş Istanbul a fost suspendată, miercuri, pentru un an de UEFA din toate competiţiile europene, după ce conducătorii clubului au încercat să inducă în eroare forul european în ceea ce priveşte rezultatele financiare.

298 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş Istanbul, suspendată pentru un an din toate competiţiile europene

Beşiktaş Istanbul, suspendată pentru un an din toate competiţiile europene (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Beşiktaş a mai făcut obiectul unei anchete a UEFA în urmă cu trei săptămâni, când gruparea turcă nu a fost suspendată, dar a fost amendată cu 500.000 de euro şi a primit un avertisment că în cazul în care va comite din nou astfel de erori în următorii cinci ani, atunci sancţiunea va fi de suspendare pentru doi ani, informează nationalturk.com.

Însă, inspectorii UEFA au făcut apel la decizia Comisiei de Disciplină, iar forul european le-a dat acestora dreptate, suspendând clubul din Istanbul pentru un an din toate competiţiile organizate de UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici