Beşiktaş negociază pentru Mutu prin intermediul lui Mircea Lucescu

Gruparea turcă Beşiktaş a început negocierile în vederea unui transfer al atacantului Adrian Mutu de la Fiorentina, cu ajutorul tehnicianului Mircea Lucescu, fost antrenor al echipei din Istanbul, informează cotidianul turc Fanatik.

15 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş negociază pentru Mutu prin intermediul lui Mircea Lucescu

Beşiktaş negociază pentru Mutu prin intermediul lui Mircea Lucescu (Imagine: Mediafx Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Mutu nu se află pentru prima dată în atenţia clubului Beşiktaş. Gruparea turcă nu a reuşit să-l achiziţioneze anterior pe atacant din cauza valorii mari a acestuia.

"Se pare că preşedintele clubului, Yildirim Demiroren, a început discuţiile cu atacantul prin intermediul lui Lucescu şi va încerca să îl convingă pe jucătorul român să vină în Turcia după ce acestuia îi va expira suspendarea, în luna octombrie", notează Fanatik.

Jurnalul menţionează că Mutu mai este dorit de Fenerbahce şi Ajax Amsterdam, grupări care ar fi dispuse să plătească Fiorentinei 5,8 milioane de euro şi atacantului 3,5 milioane de euro. "Clubul Beşiktaş, care nu vrea să lase totul în voia sorţii, este hotărât să realizeze acest transfer în cel mai scurt timp, forţându-şi toate posibilităţile", adaugă Fanatik.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, iar presa italiană a scris, în această săptămână, că românul a fost pus pe lista de transferuri la Fiorentina.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, directorul sportiv al clubului AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, vrea să ca la finalul acestui sezon să îi transfere pe Mutu, Frey şi Vargas, iar suma totală vehiculată pentru aceste tranzacţii este de 35 de milioane de euro.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici