Betis Sevilla-FC Barcelona, scor 0-2, în etapa a 36-a din campionatul Spaniei

FC Barcelona rămâne lider în Spania după ce a învins în deplasare formaţia Betis Sevilla, scor 2-0. Golurile echipei antrenate de Luis Enrique au fost marcate de Ivan Rakitici, minutul 50 şi de Luis Suarez, în minutul 81. FC Barcelona are 85 de puncte după 36 de etape în Primera Division.

2 afișări

FC Barcelona rămâne lider în Primera Division şi după etapa a 36-a din campionatul Spaniei. Cu Messi, Suarez şi Neymar pe teren din primul minut, echipa antrenată de Luis Erique a câştigat la Sevilla, scor 2-0, cu Betis.

Golurile echipei antrenate de Luis Enrique au fost marcate de Ivan Rakitici, minutul 50 şi de Luis Suarez, minutul 81.

După 36 de etape, FC Barcelona este lider în Primera Division, cu 85 de puncte, urmată de Atletico Madrid, cu acelaşi punctaj, însă cu un golaveraj inferior şi de Real Madrid, cu 84 de puncte.

Programul ultimelor etape în Primera Division:

Etapa 37:

FC Barcelona-Espanyol

Levante-Atletico Madrid

Real Madrid-Valencia.

Etapa 38:

Granada-FC Barcelona,

Atletico Madrid-Celta Vigo,

Deportivo La Coruna-Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici