Bianca Ghelber, locul 7 în finala la ciocan, la Mondialele de atletism de la Budapesta

Atleta română Bianca Ghelber s-a clasat pe locul 7, joi seara, în finala probei feminine de aruncarea ciocanului, de la Campionatul Mondial de Atletism de la Budapesta.

102 afișări
Imaginea articolului Bianca Ghelber, locul 7 în finala la ciocan, la Mondialele de atletism de la Budapesta

Bianca Ghelber, locul 7 în finala la ciocan, la Mondialele de atletism de la Budapesta

Românca a început întrecerea de la Budapesta cu emoţii şi după două încercări ratate a reuşit să arunce 73.58 metri, performanţă ce a ţinut-o în competiţie la jumătatea concursului, când încă era clasată pe locul 6.

Intrată în finala-finalei, unde acced primele 8 din cele 12 sportive, Ghelber a avut aruncări constante, cea mai lungă măsurând 73.70. Cu această performanţă reuşită din a cincea aruncare, sportiva din România s-a clasat în cele din urmă pe locul 7.

Performanţa ei a fost la doar 30 de centimetri de îndeplinirea baremului olimpic de calificare, care este de 74.00 metri.

Podiumul a fost ocupat de Camryn Rogers (Canada) - 77.22 metri, Janee Kassanavoid (SUA) -76.36 m şi DeAnna Price (SUA) - 75.41.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici