Bild: VfB Stuttgart joacă în ţara lui Tarzan pentru 22 de milioane de euro

Cotidianul german Bild a scris, marţi, că "VfB Stuttgart joacă în ţara lui Tarzan pentru 22 de milioane de euro", înaintea partidei cu formaţia FC Timişoara, din prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

15 afișări
Imaginea articolului Bild: VfB Stuttgart joacă în ţara lui Tarzan pentru 22 de milioane de euro

Bild: VfB Stuttgart joacă în ţara lui Tarzan pentru 22 de milioane de euro (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Atacantul român Ciprian Marica

"Dacă se califică în grupe, VfB are garantate 22 de milioane de euro. Cel mai celebru fiu al Timişoarei este Johnny Weissmuller, care a trăit în SUA, multiplu campion olimpic şi cel mai faimos interpret al personajului Tarzan", a scris Bild.

"Marica superstar", este un alt material din Bild: "Atacantul român a fost primit ca un megastar la Timişoara".

TV SAT 1 vorbeşte despre "aventura în necunoscut". "Adversarul lui VfB este necunoscut pe plan internaţional", a precizat sursa citată.

FC Timişoara va întâlni astăzi, de la ora 21.45, pe teren propriu, formaţia germană VfB Stuttgart, în manşa tur din play-off-ul Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici