Bilete pentru meciul Steaua Bucureşti-Sparta Praga, din Liga Campionilor, de luni în vânzare la case. Program şi preţ

FC Steaua Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că, începând de luni, 1 august, ora 11:00, vor fi puse în vânzare, la casele de la Arena Naţională, biletele pentru partida cu AC Sparta Praga, contând pentru manşa secundă a turului III preliminar al Ligii Campionilor.

3804 afișări
Imaginea articolului Bilete pentru meciul Steaua Bucureşti-Sparta Praga, din Liga Campionilor, de luni în vânzare la case. Program şi preţ

Bilete pentru meciul Steaua Bucureşti-Sparta Praga, din Liga Campionilor, de luni în vânzare la case (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Meciul Steaua Bucureşti - Sparta Praga va avea loc miercuri, 3 august, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Capitală.

Tichetele vor fi disponibile la următoarele preţuri:

Peluze 1 şi 2 - 20 LEI

Tribuna 1 - Inel 2 - 35 LEI

Tribuna 2 - Inel 2 - 35 LEI

Tribuna 2 - Inel 1 Periferic - 35 LEI

Tribuna 2 - Inel 1 Central - 75 LEI

VIP 3 - 75 LEI

VIP 2 - 150 LEI

VIP 1 - 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi urmatorul:

Luni - 11:00 - 19:00

Marţi - 10:00 - 19:00

Miercuri - începând cu ora 10:00

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici