Bilete pentru returul FCSB cu Sporting de pe National Arena. Unde se mai găsesc şi câte au fost vândute până acum

Rezultatul de egalitate obţinut la Lisabona le dă speranţe suporterilor. Biletele pentru FCSB - Sporting Lisabona se vând ca pâinea caldă. Conducerea vicecampioanei susţine că s-ar fi vândut deja aproape 40.000 de tichete. FCSB şi Sporting s-a terminat 0-0, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Sunt şanse ca returul cu Sporting să se joace cu 'casa închisă'. Becali a anunţat că după meciul de marţi seară s-au vândut alte 7.000 de bilete.

3235 afișări
Imaginea articolului Bilete pentru returul FCSB cu Sporting de pe National Arena. Unde se mai găsesc şi câte au fost vândute până acum

Biletele pentru returul FCSB cu Sporting: "Aseară, după meci, în 30 de minute s-au vândut 7000 de bilete!"

"Ieri s-au vândut 30.000 de bilete. Aseară, după meci, în 30 de minute s-au vândut 7000 de bilete. O să se vândă toate", a mai precizat Becali.

Rezultatul din tur i-a făcut pe fanii lui FCSB să ia cu asalt casele de bilete. În total, au fost disponibile aproximativ 46.000 de tichete, dar cele mai multe s-au vândut deja. 

Conducerea FCSB-ului susţine că până ieri se vânduseră 30.000 de bilete pentru FCSB - Sporting Lisabona. Imediat după meci, în primele 30 de minute, au fost cumpărat alte 7.000 de bilete.

În total, au fost scoase la vânzare aproximativ 46.000 de bilete pentru FCSB - Sporting Lisabona.

Diferenţa până la 55.000 de locuri, cât are Arena Naţională, este compusă din 5% din tichete care vor merge către fanii lui Sporting, plus o zonă tampon, plus biletele rezervate sponsorilor, partenerilor FCSB şi celor din conducere.

Preţurile biletelor pentru FCSB - Sporting:

PELUZE - INELUL 3 - 30 LEI
PELUZE - INELUL 1 SI 2 - 35 LEI
TRIBUNA I SI II - INELUL 3 - 40 LEI
TRIBUNA I SI II - INELUL 2 - 60 LEI
TRIBUNA II - INELUL 1 PERIFERIC - 60 LEI
TRIBUNA II - INELUL 1 CENTRAL - 100 LEI
VIP 3 - 250 LEI
VIP 2 - 275 LEI
VIP 1 - 300 LEI


Interesul pentru bilete la FCSB - Sporting este speculat şi de bişniţari. Pe site-urile de anunţuri au fost deja scoase o mulţime de bilete la revânzare, la preţuri mult mai mari. Sunt însă şanse mari ca FCSB -  Sporting să se joace cu casele închise.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici