Biletele de 50 şi 70 de lei la meciul cu Franţa se vând pe piaţa neagră cu 130-150 de lei

Mai mulţi speculanţi şi-au făcut apariţia, marţi, pe Bulevardul Basarabia, în zona Arenei Naţionale, şi cer pentru biletele de 50 şi 70 de lei la meciul România - Franţa sume cuprinse între 130 şi 150 de lei.

327 afișări
Imaginea articolului Biletele de 50 şi 70 de lei la meciul cu Franţa se vând pe piaţa neagră cu 130-150 de lei

Biletele de 50 şi 70 de lei la meciul cu Franţa se vând pe piaţa neagră cu 130-150 de lei (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

În funcţie de numărul de bilete achiziţionat şi de negocieri, preţul pentru un tichet poate scădea. În zonă nu se află reprezenţi ai forţelor de ordine.

Biletele la România-Franţa s-au vândut numai pe Internet, iar o persoană putea achiziţiona numai două tichete. Luni, când mai erau disponibile câteva mii de bilete, numeroşi suporteri au luat cu asalt sediul firmei care le distribuie, formând cozi la intrarea acestuia.

Echipa naţională a României va întâlni marţi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, reprezentativa Franţei, în cadrul grupei D a preliminariilor Euro-2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici