Biletele la meciul amical Steaua-AS Roma: între 10 şi 75 de lei

Biletele pentru meciul de prezentare pe care FC Steaua îl va disputa la 26 iulie, de la ora 20.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, în compania vicecampioanei Italiei, AS Roma, costă între 10 şi 75 de lei, informează site-ul oficial al grupării "roş-albastre".

15 afișări
Imaginea articolului Biletele la meciul amical Steaua-AS Roma: între 10 şi 75 de lei

Biletele la meciul amical Steaua-AS Roma: între 10 şi 75 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

Preţurile biletelor pentru meciul Steaua - AS Roma sunt următoarele: 10 lei la peluze, 20 de lei la tribuna a doua, 25 de lei la tribuna întâi, 50 de lei la tribuna zero şi 75 de lei la fotolii.

FC Steaua va pune în vânzare biletele pentru această partidă în perioada 21-26 iulie. Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008/2009, iar suporterii care şi-au achiziţionat deja abonamente vor primi o reducere de 20 la sută pentru cumpărarea biletelor.

Fondat în 1927, clubul italian se află în faţa celui de-al 57-lea sezon consecutiv în Serie A şi este una dintre grupările de tradiţie din Italia. Romanii au câştigat de trei ori titlul de campioni ai Italiei, în 1942, 1983 şi 2001, precum şi nouă Cupe ale Italiei. De asemenea, în vitrina de trofee a "galben-roşiilor" se află Cupa Oraşelor Târguri, cucerită în 1961, italienii mândrindu-se şi cu finala Cupei Campionilor Europeni (1984) şi a Cupei UEFA (1991). Sezonul trecut, AS Roma a terminat campionatul pe locul al doilea, la doar două puncte în urma celor de la Internazionale Milano şi au cucerit Cupa Italiei, într-o finală jucată cu echipa campioană. Echipa italiană îşi dispută jocurile de acasă pe Stadio Olimpico din Roma, arenă cu o capacitate de peste 72.000 de locuri. Preşedintele grupării unde evoluează Adrian Piţ este Franco Sensi, echipa fiind antrenată în prezent de Luciano Spalletti. Printre numele mari din lotul italienilor se numără Francesco Totti, Christian Panucci, Daniele De Rossi sau John Arne Riise, transferat recent de la FC Liverpool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici