Biletele la Supercupa României, disponibile la case începând de luni

Biletele pentru Supercupa României-Timişoreana dintre Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti vor fi disponibile spre vânzare la casele de la Arena Naţională începând de luni, informeză frf.ro.

326 afișări
Imaginea articolului Biletele la Supercupa României, disponibile la case începând de luni

Biletele la Supercupa României, disponibile la case începând de luni

Suporterii Stelei îşi vor putea achiziţiona bilete, luni şi marţi între orele 11.00-20.00 de la casa din strada Pierre de Coubertin, în timp ce în ziua meciului acestea vor putea fi achiziţionate din Bulevardul Basarabia până la ora de începere a meciului.

Fanii Petrolului îşi vor putea achiziţiona tichete de acces doar de la Stadionul Ilie Oană din Ploieşti până în ziua meciului inclusiv. Acestea nu vor fi disponibile la vânzare la Arena Naţională.

Spectatorii neutri vor avea case disponibile în Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu.

Preţurile biletelor sunt următoarele: VIP 1 - 600 de lei, VIP 2 - 400 de lei, tribuna vest, inel II - 150 de lei, tribuna vest, inel III - 50 de lei, tribuna est, inelele I şi II - 60 de lei, tribuna est, inel III - 40 de lei.

Porţile stadionului vor fi deschise, miercuri, la ora 18.30, meciul urmând să înceapă de la ora 20.45.

Accesul suporterilor Stelei în stadion se va face numai prin poarta din Bulevardul Basarabiei, iar accesul fanilor Petrolului numai prin poarta din strada Pierre de Coubertin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici