Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios, epuizate într-o oră

Biletele pentru meciul demonstrativ de vineri dintre australianul Nick Kyrgios şi sârbul Novak Djokovic s-au epuizat în 58 de minute, dovedind astfel că australianul este un jucător foarte atractiv la box-office.

157 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios, epuizate într-o oră

Biletele pentru demonstrativul Djokovic – Kyrgios, epuizate într-o oră

Kyrgios se retrăsese de la United Cup din cauza unei accidentări cu doar câteva minute înainte de conferinţa de presă de dinaintea turneului, atrăgând mânia co-capitanului australian Lleyton Hewitt, a colegilor săi de echipă şi a presei.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani nu a mai jucat din octombrie, iar o accidentare la gleznă l-a obligat să lipsească şi de la turneele de pregătire de la Adelaide, înainte ca Djokovic să se ofere să joace cu el într-un meci demonstrativ care se va disputa pe Rod Laver Arena din Melbourne.

"Wow Nick Kyrgios este rău pentru sport! Wow ce ruşine, o ruşine naţională! Cum îndrăzneşte să vândă (bilete) pentru un alt stadion întreg, câtă aroganţa", a scris Kyrgios într-un tweet sarcastic, marţi, citat de Reuters.

Fostul jucător american Noah Rubin a pus sub semnul întrebării momentul ales pentru meciul demonstrativ chiar înainte de un Grand Slam, la care Kyrgios a răspuns: "Ei bine, ca să fim corecţi, va aduce mai mult public decât oricare dintre meciurile tale".

Biletele pentru acest meci, o repetare a finalei de anul trecut de la Wimbledon, au avut un preţ de 20 de dolari australieni (14 dolari) bucata, iar încasările vor merge către Fundaţia Australiană de Tenis.

Australian Open începe luni.

Kyrgios îl conduce cu 2-1 la general pe sârb, ambele victorii venind în 2017. Succesul lui „Nole” a picat anul trecut, în finala de la Winbledon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici