Biletele pentru România - Elveţia se pun în vânzare de luni. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Drumul echipei naţionale de fotbal spre EURO 2024 se încheie în noiembrie, cu meciul împotriva Elveţiei, pe Arena Naţională, partidă la finalul căreia tricolorii ar putea obţine calificarea la turneul final. FRF a anunţat vineri că pune în vânzare biletele de luni şi copiii vor avea acces gratuit.

446 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru România - Elveţia se pun în vânzare de luni. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Biletele pentru România - Elveţia se pun în vânzare de luni. Copiii sub 14 ani au acces gratuit

Meciul se joacă marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, iar biletele pentru meciul cu Elveţia vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar şi în aplicaţia Fan Arena by FRF.

Preţul biletelor variază între 35 lei, la peluze, 60 lei la tribune şi 300 sau 500 lei la zona VIP. Copiii sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune.

Ca urmare a prezenţei numeroase a copiilor pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra, în semn de mulţumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federaţia Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Pentru comenzile în această zonă e necesară prezenţa a cel puţin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici