Biletele pentru România U21 - Danemarca U21 din preliminariile pentru EURO 2021 au fost puse în vânzare

  • Selecţionata U21 o va întâlni pe naţionala U21 a Danemarcei pe 31 martie 2020 pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în preliminariile EURO 2021.
  • Costul biletelor este de 15 lei, la peluze şi tribuna 2.
  • România U21 se află pe locul secund în grupa 8, cu zece puncte adunate în cinci meciuri. Lider este Danemarca. Adversara tricolorilor nu a pierdut până acum niciun meci, are 15 puncte.
962 afișări
Imaginea articolului Biletele pentru România U21 - Danemarca U21 din preliminariile pentru EURO 2021 au fost puse în vânzare

Biletele pentru România U21 - Danemarca U21 din preliminariile pentru EURO 2021 au fost puse în vânzare

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că au fost puse în vânzare biletele pentru România U21 - Danemarca U21 din preliminariile pentru EURO 2021. Acesta este meciul de debut al lui Adrian Mutu pe banca echipei naţionale de tineret a României. 

Selecţionata U21 o va întâlni pe naţionala U21 a Danemarcei pe 31 martie 2020 pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, în preliminariile EURO 2021. Costul biletelor este de 15 lei, la peluze şi tribuna 2.

„Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, cu începere de la ora 19:30, conform frf.ro.

Biletele pentru această partidă sunt disponibile online, numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripţionat pe toate). Preţul unui bilet este 15 lei, intrare generală, peluze şi tribuna 2.

Pe lângă opţiunea livrării, suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail".

România U21 se află pe locul secund în grupa 8, cu zece puncte adunate în cinci meciuri. Lider este Danemarca. Adversara tricolorilor nu a pierdut până acum niciun meci, are 15 puncte.

„Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor şi cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte 4 locuri disponibile”, anunţă frf.ro.

Bilete sunt disponibile şi la stadion.

Începând cu data de 24 martie, tichetele vor putea fi procurate şi de la casele de bilete de la stadion, după următorul program:

24-30 martie: 12:00 – 19:00

31 martie: 12:00 – 19:30".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici