Blatter a confirmat din nou că va candida pentru un nou mandat în 2011

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a reiterat, joi, în faţa celor 207 delegaţi ai Congresului forului internaţional, de la Johannesburg, dorinţa sa de a candida pentru un nou mandat, la viitorul congres ce va avea loc în 2011, la Zurich, informează AFP.

14 afișări
Imaginea articolului Blatter a confirmat din nou că va candida pentru un nou mandat în 2011

Blatter a confirmat din nou că va candida pentru un nou mandat în 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să fiu sincer şi direct, nu mi-am încheiat încă misiunea în calitate de preşedinte al FIFA. Nici voi nu v-aţi încheiat-o pe a voastră, sunt pregătit pentru un nou mandat cu ocazia celui de-al 61-lea congres al FIFA, de la Zurich, din vara anului 2011", a precizat Joseph Blatter, în vârstă de 74 de ani.

Anunţul lui Blatter a fost întâmpinat cu aplauze de cei prezenţi.

Preşedinte al forului internaţional de fotbal din 8 iunie 1998, Blatter a spus deja de nenumărate ori că "misiunea sa nu s-a încheiat" şi că va candida şi în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici