Blatter recomandă clubului Manchester să-l lase pe Ronaldo să plece

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat, miercuri, la postul Sky News, că gruparea Manchester United ar trebui să-l lase pe Cristiano Ronaldo să plece la Real Madrid şi a afirmat că în fotbalul actual există prea multă "sclavie modernă".

20 afișări
Imaginea articolului Blatter recomandă clubului Manchester să-l lase pe Ronaldo să plece

Blatter recomandă clubului Manchester să-l lase pe Ronaldo să plece (Imagine: Mediafax/AFP)

"În fotbalul actual există prea multă sclavie modernă. Eu sunt mereu în favoarea protejării jucătorilor. Dacă jucătorul vrea să plece, lăsaţi-l să plece. Dacă Ronaldo stă la un club unde nu se simte bine, atunci nu este bine pentru el şi pentru echipă. Cel mai important lucru este să protejăm jucătorul, iar dacă vrea să joace în altă parte, atunci trebuie găsită o soluţie", a spus Blatter, informează The Sun.

Blatter a mai arătat că FIFA încearcă să intervină în ceea ce el a numit "sclavie în transferul jucătorilor": "Există un soi de sclavie în transferul jucătorilor şi apoi trimiterea lor în altă parte. Încercăm să intervenim în astfel de cazuri. Reacţia la legea Bosman a fost să facă acorduri pe termen lung, pentru a păstra jucătorii. Apoi, dacă vrea să plece, există o singură soluţie, trebuie să îşi cumpere contractul".

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 23 de ani, este dorit de Real Madrid şi, potrivit presei spaniole, el ar dori să joace în Spania deşi mai are patru ani de contract cu Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici