Boca a solicitat reprogramarea meciului cu Farul

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, luni, că a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF prin care a solicitat ca partida cu Farul să fie reprogramată, după ce meciul nu s-a disputat din cauza unor probleme la instalaţia de nocturnă.

15 afișări
Imaginea articolului Boca a solicitat reprogramarea meciului cu Farul

Boca a solicitat reprogramarea meciului cu Farul (Imagine: Mediafax Foto)

"Astăzi dimineaţă, am depus memoriul la Comisia de Disciplină a Federaţiei, prin care contestăm decizia arbitrului Istvan Kovacs, care a fluierat sfârşitul meciului după 30 de minute, deşi trebuia să aştepte 60 de minute ca să aprindem nocturna. Am cerut Comisiei de Disciplină ca meciul cu Farul să fie reprogramat. E clar că regulamentele sunt de partea noastră. Mai mulţi oameni de fotbal, inclusiv oficiali ai CCA şi ai Ligii ne-au dat dreptate", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean consideră că singura soluţie corectă în acest caz este reprogramarea meciului Poli Iaşi - Farul Constanţa. "Nu văd altă soluţionare a problemei decât cea corectă: reprogramarea meciului!. Dacă membrii Comisiei de Disciplină vor lua decizia de a acorda victoria Farului la «masa verde», atunci noi vom ataca decizia şi la următoarele instanţe până când meciul se va juca pe teren, pentru că, repet, aceasta este singura variantă corectă", a mai spus Boca.

Arbitrul Istvan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului Emil Alexandrescu.

Meciul era programat iniţial la ora 20.00, iar arbitrul Kovacs a decis, după 32 de minute de aşteptare pe teren, ca jucătorii să intre la vestiare şi a fluierat sfârşitul jocului.

La două minute după ce jucătorii celor două echipe şi oficialii întâlnirii au părăsit terenul, o parte a instalaţiei de nocturnă s-a aprins, iar fotbaliştii formaţiei Poli Iaşi au revenit pe gazon.

După 45 de minute de la ora oficială de începere a meciului, la staţia de amplificare s-a anunţat că partida nu va mai avea loc.

Jucătorii celor două formaţii s-au antrenat la lumina zilei, iar organizatorii au reuşit să aprindă instalaţia de nocturnă cu aproximativ 40 de minute înainte de începerea partidei, însă aceasta s-a stins brusc la apariţia pe gazon a celor două echipe şi a brigăzii de arbitri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici