Boca: I-am vrea pe Matei şi Jovanovici sub formă de împrumut

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că este interesat de serviciile a doi jucători de la FC Vaslui, Marius Matei şi Petar Jovanovici, pe care i-ar dori la gruparea din dealul Copoului sub formă de împrumut.

11 afișări
Imaginea articolului Boca: I-am vrea pe Matei şi Jovanovici sub formă de împrumut

Boca: I-am vrea pe Matei şi Jovanovici sub formă de împrumut

"Atacantul Marius Matei este deja venit în probe la noi, de la FC Vaslui, acum discutăm şi despre o eventuală sosire a lui Petar Jovanovici. Ştiu că Jovanovici poate evolua atât fundaş dreapta cât şi mijlocaş dreapta, la fel ca Buta. Am înţeles că Jovanovici a plecat în Serbia, acolo unde are de rezolvat câteva probleme personale şi este aşteptat să revină în ţară la sfârşitul acestei săptămâni.
Noi i-am vrea pe Matei şi Jovanovici sub formă de împrumut până în vară. Rămâne să vedem ce spune şi antrenorul Cristiano Bergodi, dar şi cum decurg negocierile cu oficialii clubului vasluian", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că gruparea din dealul Copoului este în continuare interesată de un împrumut al atacantului Andrei Cristea de la Dinamo. "Andrei Cristea a făcut treabă bună la noi în returul campionatului trecut şi am fi interesaţi să joace din nou pentru noi. Nu ştiu dacă jucătorul este de acord să vină din nou la noi şi nici dacă Dinamo este de acord să-l împrumute. În această iarnă am primit numeroase faxuri, de la diverşi impresari, dar în cele mai multe dintre cazuri discuţiile nu au evoluat deloc, din diverse motive. De aceea nu ştiu deocamdată dacă vom mai aduce vreun jucător", a precizat Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici