Boca: Ni-l dorim pe Homei înapoi la Poli Iaşi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, joi, că gruparea pe care o conduce este interesată de un nou împrumut al fundaşului Sergiu Homei, de la Dinamo.

22 afișări
Imaginea articolului Boca: Ni-l dorim pe Homei înapoi la Poli Iaşi

Boca: Ni-l dorim pe Homei înapoi la Poli Iaşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Homei a jucat un sezon la Poli Iaşi, sub formă de împrumut, şi noi am fost mulţumiţi de prestaţiile lui. Am mai discutat cu jucătorul după ce s-a întors la Dinamo şi mi-a spus că în cazul în care antrenorul Mircea Rednic nu va avea nevoie de el, ar fi dispus să revină în Copou. Ni-l dorim pe Homei înapoi la Poli Iaşi, însă totul depinde de Dinamo. Noi am dori un împrumut pe un an şi fixarea unei sume pentru un eventual transfer după acel an. Despre celălalt jucător care a evoluat la noi şi acum este la Dinamo, Andrei Cristea, nu am discutat nimic şi nici nu cred că avem vreo şansă să revină la noi. Rămâne să vedem ce va fi în zilele următoare", a declarat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că până sâmbătă va fi definitivat lotul cu care se va aborda noua ediţie de campionat şi a precizat că se caută echipe pentru mai mulţi jucători: "Antrenorul Ionuţ Popa va lua o decizie în privinţa lotului până sâmbătă. Acum avem prea mulţi jucători şi de aceea pe unii vrem să-i vindem, iar pe alţii doar să-i împrumutăm la alte echipe din prima sau a doua ligă. Aşa cum am mai spus, Gustavo Paruolo va pleca gratis de la noi, cel mai probabil în Argentina. Pentru Svetozar Mijin căutăm o echipă care să ne dea 30.000 de euro. În ceea ce-i priveşte pe tinerii Paul Tincu, Clement Pălimaru, Alexandru Leucuţa şi Bogdan Straton, pe aceştia vrem să-i împrumutăm doar, pentru că vrem să joace, să aibă meciuri în picioare. O variantă ar fi echipa de liga a doua Cetatea Suceava, dar nu este nimic bătut în cuie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici