Boca: Nu negociem cu alţi antrenori, pentru că aşteptăm răspunsul lui Bergodi

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat, sâmbătă, că nu negociază cu niciun alt antrenor preluarea echipei ieşene, deoarece aşteaptă un răspuns până duminică de la tehnicianul italian Cristiano Bergodi, ofertat de Steaua.

11 afișări
Imaginea articolului Boca: Nu negociem cu alţi antrenori, pentru că aşteptăm răspunsul lui Bergodi

Boca: Nu negociem cu alţi antrenori, pentru că aşteptăm răspunsul lui Bergodi

"Nu am demarat negocieri cu alţi antrenori pentru că aşteptăm răspunsul lui Bergodi. El este sub contract cu Poli Iaşi până duminică şi ni s-a părut normal să aşteptăm întâi un răspuns din partea lui în legătură cu discuţiile pe care le-am avut. În cazul în care domnul Bergodi nu va mai dori să continue cu noi, vom căuta alt antrenor“, a declarat Sorin Boca.

Oficialul grupării ieşene a spus că a prezentat Consiliului de Administraţie un proiect de buget şi urmează să fie identificate sursele de venit: „Am prezentat deja un proiect de buget, acum rămâne de identificat sursele cu care vom asigura banii necesari pentru sezonul viitor. Sunt câteva semnale pozitive, aşteptăm acum să se şi concretizeze“.

În ceea ce priveşte programul de pregătire din această vară şi lotul pentru sezonul viitor, Boca a spus că aceste decizii vor fi luate de antrenorul care se va ocupa de echipă în sezonul viitor. „Nu putem vorbi deocamdată despre cantonamentul din această vară sau despre lotul de jucători,
deoarece aceste lucruri vor fi stabilite de comun acord cu antrenorul care va conduce echipa în sezonul viitor“, a conchis Sorin Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici