Bodyguardul lui Mureşan a bătut un poliţist comunitar

Vasile Tagean, bodyguardul preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a bătut, duminică dimineaţă, un poliţist comunitar din Vaslui, care a ajuns în stare gravă la spital, suferind o dublă fractură de femur.

14 afișări

Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor vasluieni, Constantin Ciolan ar fi fost confundat de Tagean cu una dintre pesoanele care au făcut gălăgie, la ora 04.30 dimineaţa, în faţa hotelului unde era cazată echipa CFR Cluj.

Incidentul a avut loc după ce delegaţia clubului CFR Cluj a sunat la 112 pentru anunţa un scandal în faţa hotelului Europa şi patrula formată din Ciolan şi un poliţist de la pază şi ordine s-a deplasat în zonă pentru a rezolva situaţia. În momentul sosirii patrulei, în faţa hotelului au ieşit şi câţiva bodyguarzi, cu intenţia de a rezolva singuri problema. Persoanele care făcuseră gălăgie au fugit printre blocuri, fiind urmărite de poliţişti şi de bodyguarzi.

Vasile Tagean le-a declarat anchetatorilor că din cauza întunericului l-a confundat pe poliţistul comunitar Constantin Ciolan cu unul dintre cei care făcuseră gălăgie în faţa hotelului. Ciolan a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Tagean riscă până la 7 ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă. Aceasta este o încadrare provizorie, încadrarea finală a faptei bodyguardului urmând să se facă în funcţie de evoluţia stării de sănătate a poliţistului comunitar.

FC Vaslui şi CFR Cluj sunt adversare în etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici