Bogdan Apostu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare

Jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Bogdan Apostu, a declarat că o victorie în meciul cu Dinamo ar ajuta foarte mult echipa sa.

14 afișări
Imaginea articolului Bogdan Apostu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare

Bogdan Apostu: O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Sunt mai multe echipe care au început campionatul bine printre care şi Dinamo. Lucrul acesta nu ne poate decât mobiliza şi să sperăm că ne ridicăm la nivelul lor şi duminică seară după meci noi să ne putem bucura. Îmi doresc să marchez, ultima oară am marcat contra lor, în primăvară când eram la Internaţional, sper să se întâmple şi duminică.", a declarat jucătorul.

"Nu contează dacă marchează Apostu, mă consider un jucător de echipă, important e să câştige echipa. Linia se trage la final, nu contează că nu am marcat în primele etape. Am înscris cu Urziceni dar golul nu a fost validat. Decât să înscriem ca alţii trei goluri şi să primim cinci mai bine să înscriem cu Dinamo unu şi să nu primim nici unul", a afirmat Apostu.

În ceea ce priveşte identitatea echipei sale, Apostu se consideră de la Pandurii, noua echipă care a adoptat jumătate din colegii săi de la Internaţional. "Suntem jumătate de la Internaţional, jumătate de la Pandurii, dar acum ne numim Pandurii. Sigur că există unele probleme de omogenitate la început dar se remediază. Nu am jucat decât două meciuri împreună, unii sunt în urmă cu pregătirea fizică, dar avem antrenori buni care ştiu să rezolve aceste probleme", a spus Apostu.

Jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu recunoaşte că vestea plecării echipei de la Piteşti la Târgu Jiu l-a şocat: "A fost un şoc şi pentru noi că ne-am mutat atât de rapid. Acum două săptămâni făceam antrenament la Curtea de Argeş miercuri, iar vineri făceam antrenament la Târgu Jiu cu toţii. Am trecut peste asta, sigur că avem nevoie de o perioadă de acomodare, sperăm să o depăşim cât mai rapid. O victorie cu Dinamo ne-ar ajuta foarte tare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici