Bogdan Stelea: O echipă bună nu te iartă la ocaziile pe care le-a avut Aktobe

Antrenorul echipei FC Viitorul, Bogdan Stelea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Steaua s-a calificat meritat în play-off-ul Ligii Campionilor, însă a precizat că o formaţie mai bună decât FK Aktobe nu ar fi ratat ocaziile de care a beneficiat campioana Kazahstanului.

99 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stelea: O echipă bună nu te iartă la ocaziile pe care le-a avut Aktobe

Bogdan Stelea (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"E o calificare meritată. Steaua a avut momente bune, numai că au avut şi momente mai puţin bune. Faptul că au întâlnit un adversar cu o anumită valoare şi nu foarte experimentat i-a ajutat să treacă. Meciurile care vor urma, cu siguranţă vor fi diferite. În play-off, o echipă bună care îţi vine şi are ocaziile pe care Aktobe le-a avut e destul de dificil să te ierte. Arlauskis e un portar bun, a apărat bine şi sper să aibă în continuare aceleaşi evoluţii", a spus Stelea.

Mijlocaşul Dragoş Nedelcu a afirmat că s-a bucurat pentru calificarea Stelei, deoarece a fost pregătit la lotul naţional sub 17 ani de antrenorul Constantin Gâlcă. "Mă bucur pentru calificarea Stelei, pentru că domnul Gâlcă a fost antrenorul meu şi a fost o onoare să lucrez cu el, dar şi pentru colegii pe care îi am la lotul naţional, Vâlceanu şi Pham. A fost frumos că s-au calificat", a completat Nedelcu.

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manşa secundă a turului trei al competiţiei, asigurându-şi totodată prezenţa în grupele Ligii Europa.

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '3 şi Stanciu '38, iar FK Aktobe a punctat prin Kapadze, în minutul 85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici