Bogdan Stoica va lupta pentru titlul mondial SuperKombat în gala de la Cluj-Napoca din 12 mai

Sportivul Bogdan Stoica va lupta, în 12 mai, la Cluj-Napoca, pentru titlul mondial SuperKombat al categoriei 85 de kilograme, adversarul urmând să fie anunţat, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

397 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stoica va lupta pentru titlul mondial SuperKombat în gala de la Cluj-Napoca din 12 mai

Bogdan Stoica va lupta pentru titlul mondial SuperKombat în gala de la Cluj-Napoca din 12 mai (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

SuperKombat World Grand Prix Cluj-Napoca este a doua etapă a circuitului transmis în direct în peste 70 de ţări.

"Cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care va lipsi, vor participa cei mai în vogă sportivi români, cunoscuţi la nivel internaţional. Am luat această decizie deoarece luna mai va fi una foarte importantă în condiţiile în care cel mai mari promoţii de stand-up din lume vor organiza gale, aşa că vrem să demonstrăm faptul că luptătorii români pot face un spectacol la nivel înalt", a declarat promotorul Eduard Irimia într-o conferinţă de presă.

În cadrul evenimentului din Sala Sporturilor este programată şi o piramidă de patru, în care se vor lupta sportivi din patru ţări.

La gala de la Cluj-Napoca va fi prezent şi una dintre legendele circuitului K-1, olandezul Peter Aerts.

Un bilet de acces la gală va costa 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici