Bogdan Vintilă va încasa 60.000 de euro dacă o califică pe FCSB în grupele Europa League

FCSB este la 90 de minute distanţă de calificarea în grupele Europa League, iar Gigi Becali i-a promis antrenorului Bogdan Vintilă un bonus substanţial. Dacă va trece de Guimaraes, noul antrenor al vicecampioanei se va alege cu 60.000 de euro.

110 afișări
Imaginea articolului Bogdan Vintilă va încasa 60.000 de euro dacă o califică pe FCSB în grupele Europa League

Bogdan Vintilă va încasa 60.000 de euro dacă o califică pe FCSB în grupele Europa League

”Ne aşteaptă o săptămână grea. Va urma pauza internaţională şi vom putea să ne aşezăm. Putem face lejer două echipe competitive. Singura problemă e că jucătorii şi-au pierdut puţin încrederea. Voi rămâne cât vrea Bunul Dumnezeu. Rezultatele te ţin. E o provocare pentru mine. Eu mă implic cu sufletul când plec la un drum. Dacă după o lună mă dă afară, asta e. Unde mă implic, pun suflet. Merg pe o perioadă cât mai lungă posibilă", a spus Bogdan Argeş Vintilă, la prezentarea oficială.

FCSB a remizat, la data de 22 august, la Giurgiu, 0-0, cu Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc joi, de la ora 22.00, în Portugalia, iar delegaţia roş-albastră se află de marţi pe tărâmul lusitanilor. Vicecampioana trece însă printr-o perioadă foarte grea. A ajuns ultima în Liga I, după înfrângerea suferită contra celor de la Gaz Metan Mediaş, duminică, scor 0-4. Are doar patru puncte şi 16 goluri încasate în primele şase runde ale sezonului din Liga 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici