Boloni ar putea rămâne la RC Lens şi în cazul retrogradării

Publicaţia France Football a notat că antrenorul Ladislau Boloni ar putea rămâne la RC Lens chiar şi în cazul retrogradării echipei în a doua ligă franceză.

22 afișări
Imaginea articolului Boloni ar putea rămâne la RC Lens şi în cazul retrogradării

Boloni ar putea rămâne la RC Lens şi în cazul retrogradării (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Boloni a venit în calitate de pompier. Chiar dacă nu reuşeşte să stingă focul ce mocneşte şi să evite o retrogradare critică pentru finanţele clubului, el ar putea rămâne la RC Lens. Aceasta este în orice caz dorinţa lui Gervais Martel, care i-a oferit în iarnă un contract pe două sezoane şi jumătate", scrie France Football.

După 28 de etape, RC Lens ocupă locul 19 în clasament, penultimul, cu 28 de puncte, la patru de ocupanta primului loc neretrogradabil, Auxerre, care are 32.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici