Boloni: Cred că Franţa este mult mai puternică decât naţionala României

Tehnicianul român al Standard Liege, Ladislau Boloni, invitat la postul francez Europa 1, a declarat că naţionala Franţei este "mult mai puternică" decât România, dar acest lucru mai trebuie să fie şi demonstrat în teren la meciul de sâmbătă, din preliminariile CM-2010, anunţă ouest-france.fr.

17 afișări
Imaginea articolului Boloni: Cred că Franţa este mult mai puternică decât naţionala României

Boloni: Cred că Franţa este mult mai puternică decât naţionala României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că echipa Franţei este mult mai puternică. Singura problemă este că trebuie să şi demonstreze acest lucru în ziua respectivă şi cred că naţionala Franţei are capacitatea să o facă. Cu Ribery, Gourcuff, Benzema, Henry şi Anelka, selecţionata Franţei dispune de atuuri extraordinare pentru a oferi un fotbal bun. Dar nu este suficient să fie spus acest lucru, trebuie să o şi arate pe teren. Trebuie să preia controlul jocului", a precizat Boloni, care a fost catalogat de sursa citată drept "cel mai francez dintre români".

Franţa se află pe poziţia secundă a grupei a VII-a din preliminariile pentru CM-2010, cu 13 puncte, la cinci distanţă de liderul Serbia, şi în faţa Lituaniei (9 puncte), Austriei (7 puncte), României (7 puncte) şi Insulelor Feroe (un punct).

România va întâlni Franţa la 5 septembrie, la ora 22.00, la Paris, într-un joc din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici