Boloni: Niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro

Antrenorul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat că niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro, cât a plătit clubul Real Madrid pentru portughezul Cristiano Ronaldo, informează site-ul 7sur7.be.

49 afișări
Imaginea articolului Boloni: Niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro

Boloni: Niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Niciun fotbalist nu valorează 93 de milioane de euro. Doar mama mea este atât de preţioasă şi valorează chiar mai mult. Acum trebuie să spunem că Real şi-a făcut calculele şi că până la urmă va avea beneficii nu doar în plan sportiv, în urma acestei tranzacţii-monstru. În orice caz, este problema acestul club, dar este o nebunie", a spus Boloni.

Tehnicianul a precizat că este mândrul de faptul că el a fost cel care l-a lansat pe Cristiano Ronaldo, în perioada când antrena echipa Sporting Lisabona. "Trebuie să mărturisesc că sunt foarte mândru că l-am lansat pe cel mai scump fotbalist din istorie, la Sporting Lisabona. În principiu, eu evit să vorbesc despre mine şi despre meritele mele ca antrenor, având în vedere faptul că în această meserie poţi să cazi foarte rapid de sus. Însă nu pot să nu amintesc de rolul pe care l-am jucat în cariera lui Cristiano Ronaldo. El vorbeşte despre asta şi în cartea sa. Acum să nu credeţi că m-a sunat recent sau că mi-a cerut sfatul în legătură cu acest transfer. În general nu mă aştept la astfel de gesturi de la jucători. Drept urmare, sunt surprins când unul dintre ei îmi oferă un tricou sau mă invită la o sărbătoare", a adăugat Boloni.

Potrivit footgoal.net, Ladislau Boloni, care şi-a prelungit săptămâna trecută contractul cu Standard Liege, a afirmat că a primit oferte de la alte cluburi: "Am primit oferte de la alte grupări, dar mereu era ceva în neregulă, chiar dacă propunerea financiară era uneori interesantă. Sau nu doream să aştept o decizie a cluburilor. Am ales să rămân la Liege pentru că aici este o atmosferă bună, pentru că Standard va juca un rol în lupta pentru titlu şi pentru că vom juca în cupele europene. La cel mai ridicat nivel, în Liga Campionilor".

Rtlsport.be scrie că Boloni a menţionat ca variante pe care le-a avut înainte de a-şi prelungi contractul cu Standard Liege cluburi din România, Franţa, Scoţia, Grecia şi Turcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici