Boloni: Nu m-a interesat niciodată imaginea mea, sunt prea arogant pentru acest lucru

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, în ediţia de vineri a cotidianului L'Equipe, că nu a fost niciodată interesat să aibă o imagine bună în presă, deoarece este "prea arogant" pentru aşa ceva.

18 afișări
Imaginea articolului Boloni: Nu m-a interesat niciodată imaginea mea, sunt prea arogant pentru acest lucru

Boloni: Nu m-a interesat niciodată imaginea mea, sunt prea arogant pentru acest lucru (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Nu am încercat niciodată să am grijă de imaginea mea. Sunt prea arogant pentru asta, nu-mi pasă ce scrieţi despre mine. Contează doar rezultatele şi clubul meu. Deşi, parcă uneori mă încearcă un sentiment de frustrare privind imaginea mea în fotbalul francez", a afirmat Boloni.

Într-un alt interviu, acordat pentru La Voix Des Sports, Boloni a afirmat că se consideră mai mult un antrenor francez decât român.

"Este foarte important să lucrez în Franţa, să fiu printre cei 20 de antrenori din Ligue 1. Prioritatea mea nu este să am o imagine bună în raport cu presa, sunt prea arogant pentru asta. De altfel, poate că fac o greşeală atunci când sunt deschis. Sau poate că am nevoie de un consilier de comunicare, deoarece este adevărat că am o anumită frustrare pentru că am această imagine în fotbalul francez, imagine care nu m-a ajutat", a spus Boloni.

Tehnicianul Ladislau Boloni a preluat, la 2 ianuarie, conducerea tehnică a echipei franceze RC Lens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici