Boloni: Nu suntem la nivelul nostru maxim, dar important este rezultatul

Tehnicianul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat, după meciul câştigat, joi, de formţia sa, scor 3-2, cu Charleroi, că este mulţumit de rezultat, dar nu este sadisfăcut de jocul practicat de elevii săi în acest joc, informează site-ul footgoal.net.

18 afișări
Imaginea articolului Boloni: Nu suntem la nivelul nostru maxim, dar important este rezultatul

Boloni: Nu suntem la nivelul nostru maxim, dar important este rezultatul (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"A fost un joc de stresant, deoarece chiar şi atunci când conduceam cu două goluri adversarii noştri nu s-au dat bătuţi, iar posesia de balon a noastră prin care trebuia să le tăiem elanul nu a funcţionat. Cred că am avut o mică problemă deoarece, după scorul de 2-0, trei jucători mi-au cerut să-i schimb şi acesta e un semn că echipa nu este la nivelul maxim. Cred că am ieşit din joc după ce am condus pentru că ar fi trebuit să gestionăm astfel meciul. Cel mai important este însă rezultatul mai ales în situaţia în care ne aflăm în clasamentul general. Sunt mulţumit de rezultat şi mă bucur de prestaţiile anumitor jucători, dar trebuie să analizăm bine cele două goluri primite de la Charleroi. Am întâmpinat probleme la mijlocul terenului în prima repriză, iar acest lucru necesită unele corecţii", a declarat antrenorul formaţiei din Liege, la sfârşitul întâlnirii.

Formaţia Standard Liege a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Charleroi, într-un meci restanţă din etapa a XIX-a a campionatului Belgiei. Pentru Standard au marcat Dalmat '52, Defour '70 (penalti) şi Witsel '90, în timp ce pentru Charleroi au înscris Théréau '82 şi Kere '86.

La oaspeţi, jucătorul român Gheorghe-Teodor Grozav nu a fost inclus în lotul pentru acest joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici