Boloni şi-a găsit echipă. Antrenorul român a semnat cu formaţia belgiană Gent

  • Ladislau Boloni nu a rămas prea mult timp fără echipă, el semnând astăzi cu Gent
  • Boloni va încerca să o ducă pe vicecampioana Belgiei în grupele Champions League
  • Antrenorul român este cel care l-a descoperit pe Cristiano Ronaldo la Sporting
253 afișări
Imaginea articolului Boloni şi-a găsit echipă. Antrenorul român a semnat cu formaţia belgiană Gent

Sursa foto: profimedia

Ladislau Boloni şi-a găsit echipă. Tot în Belgia, acolo unde a antrenat-o în ultimii 3 ani pe Anvers. Acum, Boloni va avea jucători şi mai buni. Vicecampioana Belgiei, Gent, este cea care l-a convins.

Boloni nu are o misiune uşoară. Trebuie să ducă echipa în grupele Champions League şi să-l descopere pe noul Cristiano Ronaldo.

Ladislau Boloni - Antrenor Gent: ”Bineînţeles că spectacolul este important, dar şi rezultatul de asemenea. Atunci când ai rezultate, toate lucrurile devin simple.”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici