Boloni va prelua echipa Sporting Braga

Antrenorul formaţiei Al Jazira, Ladislau Boloni, va prelua, în sezonul următor, conducerea tehnică a echipei Sporting Braga, care l-a dorit pe fostul selecţioner al României şi în noiembrie 2007, susţine cotidianul A Bola.

15 afișări
Imaginea articolului Boloni va prelua echipa Sporting Braga

Boloni va prelua echipa Sporting Braga (Imagine: Mediafax Foto)

Jurnalul menţionează că Ladislau Boloni a primit o ofertă foarte tentantă şi ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu Sporting Braga, unde îl va avea ca secund pe Rolao Preto.

Publicaţia O Jogo susţine în schimb că discuţiile dintre Boloni şi oficialii de la Sporting Braga sunt doar la început. "Deşi există ziare care dau negocierile ca încheiate, tehnicianul român abia a fost abordat în sensul de a i se cunoaşte disponibilitatea de a veni şi pretenţiile salariale. Oricum, Boloni este interesat de o revenire în fotbalul portughez, iar Braga se află în fruntea listei, deşi nu a primit încă o propunere concretă", scrie O Jogo.

Boloni a mai antrenat în Portugalia echipa Sporting Lisabona, în perioada 2001-2003. El a câştigat cu Sporting, în 2002, cupa şi campionatul Portugaliei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici