Bondrea ar încerca să salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare

Tehnicianul Marian Bondrea a declarat, joi, că este tentat să preia conducerea tehnică a echipei Poli Iaşi, precizând că ar fi o provocare pentru el să încerce să o salveze de la retrogradare.

14 afișări
Imaginea articolului Bondrea ar încerca să salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare

Bondrea ar încerca să salveze pe Poli Iaşi de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Oficialii de la Poli Iaşi nu m-au contactat până acum, dar dacă o vor face, aş fi dispus să negociez. De ce să nu recunosc, aş fi tentat să antrenez la Iaşi. Pentru mine ar fi chiar o provocare să încerc să salvez Iaşul de la retrogradare. În plus, aş continua munca începută în urmă cu mai mulţi ani de bunul meu prieten Ionuţ Popa. Chiar nu am înţeles de ce a renunţat aşa dintr-o dată. El a făcut treabă foarte bună la Poli Iaşi şi l-am sfătuit chiar şi săptămâna trecută să nu plece", a spus Marian Bondrea.

Dorinel Munteanu, un alt tehnician aflat pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ionuţ Popa, a refuzat oferta conducerii clubului Poli Iaşi: "Am vorbit cu cei de la Poli Iaşi, dar i-am refuzat. Momentan mă interesează doar să mă liniştesc după o toamnă agitată. Nu m-a interesat propunerea celor de la Iaşi deoarece acum nu aş accepta nicio ofertă din ţară, oricât de tentantă ar fi", a declarat Dorinel Munteanu.

Surse din cadrul clubului susţin că cele mai mari şanse de a prelua echipa Poli Iaşi le are italianul Cristiano Bergodi, care a mai pregătit în România formaţiile FC Naţional, CFR Cluj şi Rapid. Conform acestora, preşedintele grupării moldovene, Sorin Boca, a discutat la Bucureşti cu Renzo Rossi, colaboratorul din România al lui tehnicianului italian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici