Bonetti: Nu e important dacă eu plec sau rămân, ci ca Dinamo să câştige finala Cupei României

Tehnicianul Dario Bonetti a declarat, duminică, după victoria cu Astra Ploieşti, scor 3-0, în ultima etapă a Ligii I, că nu este important dacă el va mai rămâne în funcţie, ci important este ca Dinamo să câştige finala Cupei României.

141 afișări
Imaginea articolului Bonetti: Nu e important dacă eu plec sau rămân, ci ca Dinamo să câştige finala Cupei României

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit din punct de vedere a jocului, un meci de campionat nu e considerat niciodată un antrenament. Însă, pe câţtiva jucători, în perspectiva Cupei, a trebuit să-i protejez în seara asta. Cu siguranţă nu pot fi mulţumit de locul cinci, dar am făcut 16 puncte în 9 partide şi îmi displace ideea că am pierdut altele importante. Dintr-un anumit punct de vedere mă măguleşte faptul că suporterii îşi doresc să rămân la echipă, dar avem nevoie şi de mulţi jucători pe care îi contestă. Nu e important dacă eu plec sau rămân, ci ca Dinamo să câştige finala Cupei. Va fi la fel de greu ca în orice partidă cu Rapidul, dar dacă vom da totul, avem şanse să câştigăm", a declarat Bonetti.

Bonetti şi-a justificat declaraţia de la finalul meciului cu Steaua, conform căreia jucătorii săi au făcut "cadouri", prin faptul că vrea să creeze o reacţie pozitivă în rândul jucătorilor: "Eram foarte, foarte supărat după meciul cu Steaua şi de cele mai mult ori spun aceste lucruri pentru a crea o reacţie pozitivă în rândul jucătorilor. Grigore a făcut o partidă foarte bună azi şi a dat un gol foarte important, pentru că a fost primul, sper să continue aşa. Am încredere în toţi cei 25 de jucători pe care îi am", a adăugat Bonetti.

Întrebat dacă echipa CFR Cluj a câştigat pe merit Liga I, Bonetti a răspuns: "Pot să nu răspund la această întrebare?", părăsind apoi conferinţa de presă.

Secundul Astrei Ploieşti, Mihai Teja, a declarat că Dinamo a avut patru ocazii şi a dat trei goluri: "Noi am avut mai mult posesia, dar au apărut din nou greşelile persoanle. Am terminat destul de slab şi cred că se putea mai bine. Vom trage linie şi vom vedea ce schimbări vom face. Probabil se va face un număr mai mare de transferuri, depinde şi de obiectivele pe care le vom avea, dacă se urmăreşte o clasare de cupele europene, avem nevoie de un lot valoros".

Formaţia Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Astra Ploieşti, într-un meci contând pentru etapa a XXXIV-a a, ultima a Ligii I, încheind sezonul pe locul cinci, cu 62 de puncte. Golurile au fost marcate de Dragoş Grigore '7, Dănciulescu '27 (penalti) şi Ţucudean '79.

Dinamo mai are un ultim meci de disputat în acest sezon, finala Cupei României cu Rapid, programată, miercuri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici