Bookmakerii sunt siguri: FCSB nu poate scăpa calificarea în play-off-ul Conference League

Codaşă în Liga 1 la fotbal, FCSB are şanse mari să meargă mai departe în Europa.

675 afișări
Imaginea articolului Bookmakerii sunt siguri: FCSB nu poate scăpa calificarea în play-off-ul Conference League

Bookmakerii sunt siguri: FCSB nu poate scăpa calificarea în play-off-ul Conference League

După 1-1 cu CS Mioveni, FCSB a ajuns codaşă în prima divizie de fotbal a României, cu 3 puncte adunate în 4 etape (golaveraj negativ, 3-5), dar are speranţe că se va descurca mai bine în Europa. Joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, va disputa manşa secundă din turul 3 al Conference League, cu formaţia slovacă Dunajska Streda.

Urmează norvegienii

Câştigătoarea va avea de furcă, mai departe (în play-off-ul care deschide uşa grupelor), cu învingătoarea dublei Vikink-Sligo Rovers. În tur, norvegienii au învins cu 5-1 trupa irlandeză, fiind greu de crezut că vor avea probleme în returul din deplasare.

Vicecamapioana României are în buzunar victoria din tur, scor 1-0, şi, în plus, s-a întărit serios cu 5 elemente de bun nivel intern: Miculescu, Rusu, Dulca, Boboc şi Radaslavescu. La pariuri sportive, FCSB este favorită, având cota 1.67 pentru o nouă victorie şi cota 1.1 că va merge mai departe.

FCSB are probleme serioase de lot. La Mioveni, „metronomul” Ovidiu Popescu s-a accidentat grav. Locul lui va fi luat de fundaşul dreapta Valentin Creţu (33 de ani), care urmează să revină pe teren, recuperându-se după o accidentare.

Europa, apoi România

Europa este primordială pentru bucureşteni. Rezultatul cu Mioveni nu i-a înfuriat pe oficiali, fiind vorba de începutul stagiunii.
„Nu am nicio treabă cu meciul ăsta, contează doar calificarea în Conference League. De ce? Mai sunt 46 de meciuri din campionat, nu e o problemă. Avem timp să recuperăm, pentru că echipa e valoroasă.

Olaru a intrat şi a schimbat jocul. Dacă mai intră Edjouma, Coman... să vedem cu el, că a plecat prin Serbia. Mă interesează doar meciul de calificare, pentru că grupele înseamnă 6-7 milioane. Ai bani, faci treabă. Nu, nu mai poţi face!”, a afirmat patronul Gigi Becali.

Antrenorul Nicolae Dică a ales să fie plătit la obiectiv. Iar intrarea în grupele Conference League este principalul obiectiv, mai important chiar şi decât câştigarea titlului. Nici scuza meciurilor multe, din 3 în 3 zile, nu stă în picioare pentru „DiCanio”, care are aproape două echipe la dispoziţie. Numai că la nivel de vârf de atac dispune doar de neexperimentatul Bogdan Rusu.

Dunajska, apărare de fier

Dacă FCSB este la retrogradare în România, Dunajska Streda este fruntaşă în Slovacia. Are 8 puncte în 4 etape şi este pe locul 2, la un punct în spatele liderului Slovan Bratislava.

Golaverajul este de echipă mare, cu o defensivă redutabilă, 6-2. Aşa se explică faptul că, în tur, deşi a rămas în 10 oameni din minutul 68, trupa slovacă a primit un singur gol până la final, de la estonianul Joonas Tamm.

În timp ce FCSB a evoluat sâmbătă în campionat, Dunajska a remizat duminică, scor 0-0, cu Podbrezova, în deplasare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici