Borcea a răspuns afirmativ la întrebarea dacă Dinamo a pierdut campionatul

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a răspuns afirmativ în momentul în care a fost întrebat, la finalul meciului pierdut, cu scorul de 0-1, în faţa Stelei, dacă formaţia pregătită de Walter Zenga a pierdut titlul în urma acestui rezultat.

2 afișări
Imaginea articolului Borcea a răspuns afirmativ la întrebarea dacă Dinamo a pierdut campionatul

Borcea a răspuns afirmativ la întrebarea dacă Dinamo a pierdut campionatul

Borcea nu a dorit să dea alte declaraţii la finalul partidei, spunând doar "Da" atunci când a fost întrebat dacă Dinamo a pierdut campionatul.

Pe de altă parte, vicepreşedintele FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat că s-a pierdut doar un meci, nu şi campionatul. "Un meci Dinamo - Steaua atât de prost nu am mai văzut de mult, am pierdut doar un joc, nu campionatul".

Întrebat dacă antrenorul Walter Zenga va fi demis, Turcu a spus: "L-am demis acum? Vom discuta".

Turcu a fost întrebat dacă a plâns, la fel ca preşedintele executiv Cristi Borcea, şi a spus: "Nu vedeţi în ce stare sunt?".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici