Borcea: Am controlat jocul, aşa trebuia să fie şi cu NK Varazdin

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, duminică, la Digi Sport, că elevii lui Liviu Ciobotariu au controlat jocul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat cu scorul de 5-0, în etapa a doua a Ligii I, aşa cum ar fi trebuit să fie şi la remiza cu NK Varazdin din Liga Europa, scor 2-2.

7 afișări

"Am controlat jocul de la început până la sfârşit. Aşa trebuia să fie şi cu Varazdin. Gazul este mai puternică decât croaţii. La victorie m-am aşteptat, nu la scor. Fotbalul te pedepseşte când ţi-e lumea mai dragă. În prima repriză am dominat jocul, în a doua nu mi-a mai plăcut, a fost o uşoară relaxare. Eu am trăiat prea multe ca să nu-mi fie frică la 2-0. Mi-au plăcut angajamentul şi determinarea, mi-au plăcut Dănciulescu şi Marius Niculae. Am încredere în echipă, cred în calificarea mai departe în Liga Europa, sper să reuşim să ne mobilizăm", a afirmat Borcea la Digi Sport.

Oficialul dinamovist speră ca ceilalţi colegi ai săi să ridice "embargoul" privind efectuarea de transferuri, în caz contrar el susţinând că se va implica singur.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici