Borcea, contestat de fani dinamovişti la un meci de baschet

Mai mulţi susţinători ai echipei de baschet masculin Dinamo Bucureşti au scandat împotriva preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, la un meci disputat, marţi seară, în deplasare, cu formaţia BCM U Piteşti, în sferturile de finală ale Cupei României.

140 afișări
Imaginea articolului Borcea, contestat de fani dinamovişti la un meci de baschet

Borcea, contestat de fani dinamovişti la un meci de baschet (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

Dinamo a fost susţinută la Piteşti de un grup de aproximativ 15 suporteri, care făceau parte din galeria echipei de fotbal. Spre finalul sfertului al treilea, "ultraşii" echipei bucureştene au început să se agite în sectorul rezervat lor şi au început să scandeze împotriva lui Cristian Borcea, care a anunţat că vrea să se retragă din acţionariatul clubului de fotbal.

"Borcea / Pentru bani / Ne-ai trădat / N-ai fost câine adevărat" au scandat de mai multe ori fanii veniţi de la Bucureşti, atrăgând asupra lor privirile şi atenţia celor din sală. Suporterii au afişat şi un banner pe care era scris acelaşi lucru: "Pentru bani / Ne-ai trădat / N-ai fost câine adevărat".

Imediat lângă galeria echipei Dinamo şi-au făcut aparariţia jandarmii şi poliţiştii locali care asigurau ordinea la meci şi le-au cerut fanilor să părăsească sala. Aceştia au protestat scandând în continuare împotriva lui Borcea, dar înjurându-i şi pe oamenii de ordine, după care au decis să părăsească Sala Sporturilor din Piteşti.

Sfertul de finală din Cupa României la baschet dintre BCM U Piteşti şi Dinamo a fost câştigat de echipa gazdă cu scorul de 72-51. BCM U Piteşti s-a calificat în semifinale, după ce în tur meciul se terminase la egalitate, scor 67-67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici