Borcea: Dacă eram în ţară, scoteam echipa din teren

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri seară, că dacă ar fi fost în ţară ar fi scos echipa din teren la meciul cu Internaţional Piteşti, pierdut cu scorul de 1-2, din etapa a doua a Ligii I, după ce dinamoviştii au jucat în dublă inferioritate numerică

72 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă eram în ţară, scoteam echipa din teren

Borcea: Dacă eram în ţară, scoteam echipa din teren (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Huzu nu poate să conducă CCA. Îi este frică, îi tremură chiloţii sau taie în carne vie? Eu dacă eram în ţară, la al doilea cartonaş scoteam echipa de pe teren! Dacă erau suporterii în tribună, gîndiţi-vă ce se întâmpla la acest meci. Când se vede ce s-a întâmplat la Craiova şi astăzi, noi ce putem să mai facem? N-are rost să mai discutăm" a spus directorul executiv al FC Dinamo.

"A zis Huzu faţă de 30 de oameni că vine la meciul acesta, dar d-aia n-a venit, că ştie ce arbitru a trimis la meci. Toată lumea este împotriva lui Dinamo. A fost o execuţie în direct! Domnul Crăciunescu (n.r. - arbitrul Teodor Crăciunescu) va ieşi din arbitraj. Nu ştiu cum a fost delegat pentru că nu a dat nici testele, a fost arbitraj cu tentă. Nici un cartonaş roşu n-a fost acordat corect. Am pierdut 4 puncte în două etape din cauza arbitrilor!", a declarat Borcea la GSP TV.

Tot l-a GSP TV, Borcea l-a criticat şi pe antrenorul Dario Bonetti.

"Bonetti nu înţelege ce înseamnă Dinamo. Şi în 10 oameni te duci peste Inter Piteşti, că eşti Dinamo. Se vede că el n-a antrenat decât echipe mici până acum. Cum să-l scoţi pe Dănciulescu după primul cartonaş roşu? Lăsarea în afara lotului a lui Niculescu este problema lui Bonetti şi nu vreau să mă bag. Singurul lucru care m-a deranjat a fost că l-a scos pe Dănciulescu. Nu m-am băgat şi nu se bagă nimeni peste el, are libertate totală! O să vin în ţară şi o să-i explic că aici e Dinamo Bucureşti", a spus Borcea la GSP TV.

Echipa Internaţional Curtea de Argeş a obţinut prima victorie din istoria clubului în Liga I, după ce s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Dinamo, prin golul marcat de Florin Popa, în minutul 56, într-o partidă în care gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare a evoluat în dublă inferioritate numerică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici