Borcea: Dacă eram puţin mai intelingeţi am fi obţinut o victorie importantă

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul România - Austria, scor 1-1, că echipa antrenată de Răzvan Lucescu ar fi obţinut o victorie importantă, dacă jucătorii erau puţin mai inteligenţi.

15 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă eram puţin mai intelingeţi am fi obţinut o victorie importantă

Borcea: Dacă eram puţin mai intelingeţi am fi obţinut o victorie importantă (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă eram puţin mai intelingeţi am fi obţinut o victorie importantă. Trebuia să conservăm rezultatul la 1-0. Echipa României a jucat fără motivare. Îngrijorarea mea este că mijlocul Austriei evoluează la Sturm Graz. Cristea a făcut un joc bun, dar per ansamblu, nu a fost ce aşteptam. Cristea are oferte, dar în proporţie foarte mare nu va pleca de la Dinamo. Dar mai depinde şi de cum se vor comporta fanii cu el, pentru că nu merită să fie înjurat. Îmi doresc cât mai puţini jucători dinamovişti la naţională până în decembrie, dar nu pentru a boicota prima reprezentativă, ci pentru a fi proaspeţi în Liga Europa", a spus Borcea la Gsp TV.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu reprezentativa Austriei, într-un meci din grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici