Borcea: Dacă Mutu se întoarce la Dinamo voi contribui la salariul lui

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, că în cazul în care atacantul Adrian Mutu, acum în Franţa la Ajaccio, va decide să se întoarcă la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare va contribui ca sponsor la salariul acestuia.

454 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă Mutu se întoarce la Dinamo voi contribui la salariul lui

Adrian Mutu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

"În viitorul apropiat voi fi alături de Dinamo. Acum însă am alte probleme de rezolvat. Dacă Mutu va veni la Dinamo, sigur voi contribui şi eu la salariul lui. Adi Mutu e un dinamovist. Cum am construit acea echipă în jurul lui Lupescu, aşa simt că putem construi în jurul lui Adi Mutu. El a spus că vrea foarte mult să vină la Dinamo, dar despre condiţii vorbeşte cu Ionuţ Negoiţă. Nu ştiu când ar putea reveni, depinde foarte mult de ceea ce vorbeşte cu Ionuţ Negoiţă", a declarat Borcea la Dolce Sport.

Fostul acţionar dinamovist spune că există şanse ca administratorului delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, să i se prelungească contractul care expiră, joi, precizând că în locul actualului acţionar Ionuţ Negoiţă el i-ar oferi funcţia de consilier personal: "Eu zic că există şanse ca Dinu să continue la Dinamo. O părere pot să am, dacă aş fi Ionuţ eu l-aş ţine consilierul meu personal. Dacă nu era Cornel Dinu poate că Dinamo nici nu mai exista. Toată activitatea lui din fotbal se leagă de Dinamo. S-a născut odată cu Dinamo. Proiectul noului Dinamo mi se pare foarte solid, sigur va termina între primele patru echipe şi la anul se va bate la campionat. După părerea mea, Steaua va câştiga, din păcate pentru noi, şi acest campionat".

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi, că a discutat cu atacantul Adrian Mutu despre revenirea acestuia ca jucător la echipa "alb-roşie", dar a precizat că trebuie să găsească o modalitate de integrare a acestuia în proiectul pe care vrea să îl dezvolte.

"Este o discuţie reală pentru achiziţionarea lui Mutu, dar trebuie să vedem în ce măsură se poate concretiza. Acum discutăm de varianta să revină ca jucător. Au fost discuţii concrete. Se pune problema însă în ce măsură s-ar potrivi pe proiectul nostru din toate punctele de vedere. Un jucător de talia lui Mutu, jucând afară pe salarii foarte mari, niciun club din România nu ar plăti vreodată banii ăştia. Deşi la Dinamo sunt salarii bune", a spus Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici