Borcea: Dacă va mai exista vreo abatere, Dinamo va fi exclusă trei ani din Europa

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, marţi, la  GSP TV, că gruparea dinamovistă a primit un ultim avertisment din partea UEFA şi că în cazul în care va mai exista vreo abatere în termen de doi ani, atunci va fi exclusă din cupele europene pentru trei ani.

17 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dacă va mai exista vreo abatere, Dinamo va fi exclusă trei ani din Europa

Borcea: Dacă va mai exista vreo abatere, Dinamo va fi exclusă trei ani din Europa (Imagine: Mediafax Foto)

"În termen de doi ani dacă se mai întâmplă aşa ceva, vor fi măsuri drastice şi nu va fi uşor. Ne-au transmis prin fax că în cazul în care va mai exista o abatere, Dinamo va fi exclusă din Europa trei ani. În Cehia vor merge suporteri dinamovişti, dar îmi doresc şi cred că vor fi cei adevăraţi. Dacă s-ar repeta ceea ce s-a întâmplat în meciul tur, e clar că vor să facă rău lui Dinamo.

Putem fi consideraţi responsabili şi dacă se întâmplă ceva la un meci în deplasare. Jucăm cu drobul de sare şi acasă şi în deplasare. Sper ca suporterii dinamovişti să încurajeze echipa şi să vrea binele echipei. Amenda va fi plătită de club, nu de suporteri.

Nu am vorbit cu ei zilele astea, nu am vorbit nici cu mama. Eu am ieşit ieri seară din spital şi nu am vorbit nici cu mama. Cu sănătătatea sunt bine, nu sunt probleme", a declarat Borcea.

Comisia de Disciplină a UEFA a decis, marţi, ca echipa Dinamo să piardă, la masa verde, cu scorul de 0-3 meciul cu Slovan Liberec, ca urmare a incidentelor din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa şi să joace următoarele trei partide în cupele europene cu porţile închise.

De asemenea, clubul Dinamo a fost amendat cu 50.000 de euro.

Meciul Dinamo - Slovan Liberec,din 20 august, din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, scor 0-2, a fost întrerupt în minutul 88, după ce suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici